Enjoy free delivery on all orders over €50

Te laat om te veranderen?

Denk aan wat de oude Chinezen al zeiden: Het beste moment om een boom te planten was 20 jaar geleden. Het op één na beste moment is vandaag.

Bij Marian (secretaresse, 45) thuis ondersteunde Lisette bij het opruimen van een open keukenkast: “Het geeft me een opgelucht maar vooral ook licht en trots gevoel! Dat rek zat me meer dwars dan ik dacht. Het was niet alleen een rommelig gezicht waar ik me voor schaamde maar het gaf ook onrust in mijn hoofd. Door het bekijken van Lisettes heldere website realiseerde ik me dat ik het opruimen steeds voor me uitschoof omdat ik niet wist hoe ik het moest aanpakken. Het idee dat Lisette me hier mee zou helpen maakte het al veel minder groot. En toen we uiteindelijk aan de slag gingen viel het zelfs mee. Wat ik heel fijn vind is dat zij duidelijk is maar niet oordeelt. Ze helpt mee om knopen door te hakken of iets weg kan, maar dwingt niet. Ik voelde me niet opgelaten maar juist heel erg gemotiveerd om het klaar te krijgen.”

Enkele maanden later ruimden Marian en Lisette een speelgoedkast en de berging op. De ex-keukenkast (zie foto) vond een plek in de berging en dat scheelde meteen heel veel spullen op de grond. Marians kinderen hadden te weinig kastruimte voor hun kleding. Door het verwijderen van veel speelgoed kon de speelgoedkast een kledingkast worden. Marian was enorm opgelucht en gelukkig dat deze klussen geklaard waren. Wat zij vooral prettig vindt, is dat Lisette haar tijdens het opruimen bij de les houdt, zodat ze geconcentreerd op de klus blijft.

Christel (psycholoog, 45): “Op onze volgestouwde zolder was ik al jaren het overzicht kwijt. Uit behoefte aan een eigen werkplek begon ik soms ergens met opruimen, maar dit verzandde altijd snel weer in chaos. Met de hulp van Lisette komt mijn plek er nu echt! Bovendien ervaar ik nu al meer rust."Helmi (gepensioneerd, 65): "Geïnspireerd door Lisette heb ik al mijn sieraden gesorteerd. Toen kwam ik er achter dat ik veel nooit meer droeg. Sommige vond ik niet meer mooi of ze waren uit de tijd. Ik heb door een kunstenares van mijn oude sieraden nieuwe laten maken. Nu heb ik iets persoonlijks en unieks. En ik draag ze graag!"

Anouk (journalist, 40): "Ik hecht me aan papier, dat geeft me houvast. Maar Lisette hielp me oude papieren weg te doen die je echt niet meer hoeft te bewaren. Dat scheelt een ruimte! Ik kon ineens mijn bureau weer zien."

Nadine (secretaresse, 32): “Opruimen thuis heeft me erg geholpen. Dat heb ik een tijd terug gedaan en dat geeft zo’n rust. Nu hoef ik het alleen bij te houden en af en toe koop ik gezellig bloemen voor mezelf.”